Er zijn genoeg mogelijkheden om Ajax donderdag te volgen! © Pro Shots

Het recept is bekend, maar wij zijn nooit te beroerd voor een stukje service. En dus volgt hier gewoon weer netjes een spoorboekje, zodat je niets van Legia Warschau - Ajax hoeft te missen. Je moet sowieso zorgen dat je er om 21.05 uur klaar voor bent.

De eerste ontmoeting in de zestiende finales van de Europa League wordt uitgezonden door RTL7. Aangezien Ajax dit keer door de Uefa is ingedeeld op de late aftraptijd, verwachten we niet dat er sprake is van kijken met het bord op schoot.

Ook als je niet in de buurt bent van een televisie, kan RTL7 uitkomst bieden. De zender biedt op zijn digitale thuis namelijk een stream aan, volledig legaal! Tenminste, wanneer je in Nederland bent of doet alsof je je hier begeeft.

Met AZ als voorgerecht om 19.00 uur rekenen we overigens niet op een uitgebreide voorbeschouwing. Je kunt er trouwens ook voor kiezen om via Fox Sports naar Ajax te kijken. Als je kunt kiezen tussen RTL 7 en Fox, is het zelfs een idee om af te wachten welke commentator je het beste pruimt.

Extra tip: je kunt ook ouderwets Langs de Lijn aanslingeren en radio luisteren. Ook op de radio trapt Ajax natuurlijk om 21.05 uur af. En dan zijn we er zelf ook nog. We twitteren als @ajaxlife, delen foto’s via Instagram en Snapchat – we heten svajax – en Facebooken ook nog wat af.

Fijne wedstrijd!

Reacties