Welke opstelling Keizer ook kiest, hopelijk is het de winnende. © Sjoerd Tullenaar

Er breken met midweekse wedstrijden drukke tijden aan voor Ajax. Hopelijk blijft dat nog een tijdje zo, maar het brengt ook wat praktische zaken met zich mee. Denk aan wisselingen in de opstelling. Welke elf stuur jij de wei in bij Ajax - Rosenborg BK?

Keizer hintte op veranderingen en selecteerde negentien spelers voor het treffen met Rosenborg, al moet er hiervan nog eentje afvallen. Het is op dit moment moeilijk in te schatten of de afvaller luistert naar de naam Davinson Sánchez of Damil Dankerlui.

Wat zou jij doen, stel je Sanchez gewoon op of juist niet om een blessure te voorkomen waardoor sowieso een streep gaat door een mogelijke transfer? Wij zijn eens benieuwd naar jouw opstelling en die kun je maken en delen via onze verbeterde app!

Onder het mom ‘wijzer dan Keizer’ kun jij elf Ajacieden opstellen, op basis van de door jou bepaalde tactiek. Het is vloeken in de kerk, maar je mag best 4-4-2 spelen in plaats van 4-3-3, het is allemaal aan jou.

Als je onze app downloadt, kun je je eigen opstelling maken. Als je eruit bent, kun je een afbeelding hiervan delen via social media. Open de app, klik op 'de tribune' en selecteer vervolgens Ajax - Rosenborg om je opstelling te maken. Op de wedstrijddag is het allemaal nog stukken eenvoudiger te vinden.

Grote kans dat je opstelling voer voor discussie oplevert, bijvoorbeeld met je vrienden. Dus kom maar op!

Reacties