Ballenjongen zijn is gaaf, ook bij een wedstrijd in de eredivisie! © De Brouwer

Heb jij altijd al de wens om een keer ballenjongen te zijn bij een thuisduel van Ajax? En grijp je telkens mis bij onze prijsvraag? Dan moet je nu opletten! We organiseren zaterdag 4 november een ballenjongensdag, waarbij je een plekje langs het veld kunt verdienen!

Overal waar ‘ballenjongen’ staat kun je natuurlijk net zo goed ‘ballenmeisje’ lezen. Alle Ajacieden zijn van harte welkom op de eerste editie van deze speciale dag. We hebben plek voor in totaal 150 deelnemers en we zoeken maar liefst acht winnaars.

Maar wat houdt een ballenjongensdag precies in? We zetten op het oude trainingsveld, naast de Johan Cruijff Arena, een parcours uit van negen spellen, waarbij de toekomstige ballenjongens worden beoordeeld op houding, positivisme en samenwerking.

We zijn dus niet per se op zoek naar de snelste of sterkste ballenjongen, maar naar een goede allrounder die op alle onderdelen goed scoort! Heb jij zaterdag 4 november, van 12.45 tot 17.30 uur, nog niets in je agenda staan? Doe dan mee!

Zoals je hierboven al kon lezen, zijn we op zoek naar acht winnaars. We zoeken een duo dat ballenjongen wil zijn bij Ajax - PSV, de klassieker, FC Twente-thuis en het duel in eigen huis met sc Heerenveen.

Je moet uiteraard lid zijn van Ajax Jonge Schare (13 t/m 17 jaar) om mee te mogen doen en kans te maken op deze mooie prijs! Zien we jou 4 november op het oude trainingsveld?!

[VOL!]

Reacties