De Fun Games zijn terug en dat is tof! © De Brouwer

Wil jij het publiek in de Johan Cruijff Arena laten zien hoe goed jij kunt voetballen? Mooi! Wij zoeken twaalf leden die woensdag 25 juli (aftrap 20.30 uur) in de rust van Ajax - Sturm Graz graag willen scoren!

Meedoen aan de Ajax Fun Games is helemaal te gek. Doelpunten maken en juichen in een volle Arena... Wie wil dat nou niet? Het is ook nog eens een avondwedstrijd tegen een tegenstander uit Oostenrijk. Dat maakt het helemaal spannend! Ja, je bent natuurlijk wel erg laat thuis, maar het is zomervakantie, dus dat mag best een keertje!

Scoren is gaaf, maar we zoeken natuurlijk ook twee leden die het gaaf vinden om keeper te zijn. Net als Onana dus! Verder zoeken we doelpuntenmakers! We hebben tien plekken voor jongens en meisjes die dat graag willen proberen. Op het heilige gras van het Ajaxstadion!

Meestal doe je ook nog een mooi ererondje langs de tribunes van de Arena, samen met Lucky.

In het formulier kun je aangeven of je wilt keepen of voetballen.

Om kans te maken op deze prijs moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) kunnen tot en met zondag 15 juli meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd.

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Meld je snel aan via deze pagina! Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag.

Prijsvraag: Kun jij vier spelers noemen die Ajax heeft gekocht voor het nieuwe voetbalseizoen?

Reacties