Donny mag laten zien dat hij een basisplaats waard is. © Pro Shots

De wedstrijden volgen elkaar deze zomer in rap tempo op, de ideale opstelling misschien ook wel. Iedere wedstrijd worden we weer een beetje wijzer over de plussen en minnen van de ploeg. Hoe ziet jouw Ten Hags elf voor Ajax - Heracles Almelo eruit?

Na drie Europese wedstrijden staat voor de Ajacieden het eerste competitieduel op het programma. Het schema is zoals gezegd vol. Zo vol zelfs dat Erik ten Hag eraan denkt de nodige wisselingen door te voeren.

De trainer waakt voor overbelasting binnen zijn spelersgroep en aangezien hij toch over zestien basisspelers beschikt, moet er een beetje gewisseld kunnen worden. Zo moeten blessures en vormverlies worden voorkomen.

Dit maakt de startopstelling voor Heracles-thuis wellicht iets moeilijker te voorspellen, maar we zijn benieuwd waar jij mee komt! Reken alvast op een basisplek voor Donny van de Beek. Je kunt jouw ideale opstelling maken in onze app. Als je onze app nog niet hebt, moet je ‘m eerst even downloaden.

Als je onze app opent en vervolgens op 'de tribune' klikt, kun je daarna poppetjes op de juiste plek zetten. Wanneer je de app opent op de wedstrijddag, is het al helemaal duidelijk. Gebruik de hashtag #tenhagself bij het delen van jouw opstelling!

Oh ja, onthoud eventjes dat Kasper Dolberg nog steeds geblesseerd is. Het heeft dus weinig zin om de Deen nu in de spits te zetten.

Reacties