De klassieker vorig seizoen was er eentje om te juichen. © Pro Shots

Lid zijn van de Supportersvereniging Ajax heeft vele voordelen. En we hebben er nog eentje voor je: een kortingscode voor 10 euro korting op een wedstrijdkaartje! De code kun je gebruiken voor een eredivisie-thuiswedstrijd van Ajax na de winterstop. Dit is je laatste kans, de actie sluit 3 januari om 9.00 uur!

De kaartverkoop voor bijna alle thuiswedstrijden in de tweede seizoenshelft begint op vrijdag 6 januari 2017, om 10.00 uur. Dus wil je graag met 10 euro korting naar Ajax - AZ of Ajax - Sparta, dan kun je vanaf dat moment je slag slaan.

Let op: voor de klassieker tegen Feyenoord gelden andere regels. Als lid van SV Ajax kun je vanaf maandag 9 januari om 10.00 uur je kaartje, met voorrang én korting, kopen. 

Van de 2.500 kortingscodes waarmee we begonnen zijn er nog 300 over, waarbij we het principe hanteren dat wie het eerst komt, het eerst maalt. En op = op! De actie loopt tot 3 januari, 9.00 uur. Dit is dus je laatste kans om een een kortingscade te bemachtigen. Het enige wat je hoeft te doen om in aanmerking te komen, is onderstaand formulier invullen. 

Na controle van jouw gegevens sturen we je op woensdag 4 januari per e-mail de kortingscode. Let op: de kortingscode werkt alleen voor leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare.

Heb je nog vragen, bel ons dan gerust van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17:00 uur op 0900 - 2322529 (optie 5). Je kunt ons ook mailen naar lidmaatschap@svajax.nl of je vraag stellen via Twitter (@ajaxlife) of Facebook (facebook.com/ajaxlife).

Reacties