Hopelijk begint 2017 met de handjes in de lucht! © Pro Shots

Hopelijk wordt in Zwolle de eerste stap gezet op weg naar een mooi 2017! Maar daar moet je eind 2016 alvast voorbereidingen voor treffen. De verkoop voor PEC-uit is in volle gang en ook de inschrijving voor de SV Ajax-bussen gaat van start!

Uitkaarthouders met voorrang konden afgelopen week een kaartje kopen en zaterdag om 10.00 uur precies gaat de volgende fase in: dan zijn ‘gewone’ uitkaarthouders aan de beurt. Als je een kaartje hebt, mag je per auto naar Zwolle afreizen.

Maar er is een alternatief voorhanden, als je je zondag 15 januari liever laat rijden. Er vertrekken SV Ajax-bussen vanaf verschillende plekken in het land! Er staan bussen klaar op de Amsterdamse Middenweg (10) en in Almere (10), Den Bosch (8) en Leiden (29).

De getallen tussen haakjes geven aan hoeveel vrije stoelen er nog zijn. Omdat er geen sprake is van een verplichte buscombi, vragen we per passagier een kleine bijdrage. Als je lid bent van de Supportersvereniging Ajax betaal je een tientje, zo niet 15 euro.

Net als de volgende fase van de kaartverkoop start de inschrijving voor onze bussen om 10.00 uur. Zorg wel dat je eerst een kaartje koopt en daarna pas een stoel reserveert! Via deze link kun je je aanmelden voor de busreis!

Reacties