We hebben VVV-uit een paar jaar moeten missen, maar komen weer langs. © De Brouwer

De eerste nationale uitwedstrijd van het seizoen moet nog worden gespeeld, maar we kijken alvast ietsjes verder. Het uitvak bij VVV-Venlo - Ajax is even na 10.00 uur vol en dus wordt het tijd om de inschrijving voor ons alternatieve busvervoer te openen.

Er is bij VVV-uit sprake van een autocombi met omwisselen bij de ingang van het uitvak, maar we kunnen ons voorstellen dat je je liever laat rijden. Als dit zondag 27 augustus (aftrap 14.30 uur) inderdaad het geval is, moet je nu even opletten.

Ajax verlangt namelijk dat je je auto met minimaal drie supporters deelt, als je besluit om zelf te rijden. Maar misschien wil je wel helemaal niet zelf rijden. Vandaar dat wij handige bussen laten rijden onder de vlag van SV Ajax.

Er vertrekken bussen vanaf de Amsterdamse Middenweg (22), Almere (8), Den Bosch (16) en Leiden (30). De getallen tussen haakjes geven aan hoeveel vrije stoelen er nog zijn. Scoor zaterdag om 10.00 uur eerst je kaartje en direct daarna je zitplek in een van de bussen.

Omdat rondom VVV-uit sprake is van een autocombi, dien je wel te betalen voor een busritje. Leden van SV Ajax betalen een tientje, niet-leden moeten 15 euro inleggen.

Reacties