Zo dicht moet Ajax er in de return ook opzitten! © Pro Shots

We hadden graag een prijsvraag uitgeschreven om Ajax naar de volgende ronde te juichen. Dat hebben we iets moeten bijstellen. Ajax moet na de late gelijkmaker nog eventjes flink worden aangemoedigd tegen Standard Luik. Hier volgt de prijsvraag!

De Europese avondjes volgen elkaar deze weken in rap tempo op. En dat is natuurlijk alleen maar goed, want Europese avondjes zijn de leukste van allemaal. Standard komt dinsdag op bezoek en dan moet de Johan Cruijff Arena een onneembare vesting worden.

Ajax nam een 2-2-gelijkspel mee uit Luik en dus is uitgangspositie goed, maar het had beter gekund. Helaas, het is niet anders. Daarom hebben we het nog niet over juichen maar aanmoedigen. Heb jij zin om de Ajacieden naar voren te schreeuwen?

Doe dan mee aan onze prijsvraag. We verloten tien setjes kaarten en ook nog een trio kaartjes. Een winnaar is dus de gelukkige en kan dinsdag nog twee Ajacieden meenemen. Je kunt hieronder tot vrijdag 13.00 uur antwoord geven op de prijsvraag.

Prijsvraag: welke speler maakte het winnende doelpunt tijdens het laatste treffen tussen Ajax en Standard Luik in Amsterdam?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Als je nog geen lid bent van de Supportersvereniging Ajax, sluit je dan snel aan! Je kunt dan meedoen aan de volgende prijsvraag en krijgt nog veel meer voordelen.

Reacties