We hopen dat Donny tegen Rosenborg weer kan juichen! © Pro Shots

We hadden hier graag een prijsvraag uitgeschreven om Ajax naar de groepsfase van de Champions League te schreeuwen. Dat zit er helaas niet meer in. We moeten nu zorgen dat Ajax in het vangnet terechtkomt. En dus verloten we alsnog gewoon kaartjes!

Ajax en de voorronde, het blijft een huwelijk met een enkele piek en vele diepe dalen. Laten we hopen dat het tweeluik met de Noors kampioen een klein hoogtepuntje blijkt, want we willen niets liever dan de ploeg van Marcel Keizer groepsfase zien spelen.

We zijn vorig seizoen verwend met een finaleplaats, nu moet Ajax ervoor zorgen dat er in de Europa League weer een fraai avontuur volgt. Het is de bedoeling donderdag 17 augustus in de Johan Cruijff Arena een eerste stap te zetten. De aftrap is om 20.45 uur.

Als jij zin hebt om bij de heenwedstrijd aanwezig te zijn, let dan nu goed op. We verloten zes setjes van twee kaartjes voor de ontmoeting tussen Ajax en Rosenborg. Je kunt tot en met zondag meedoen aan de prijsvraag, daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Welke Ajaxspeler kreeg een rode kaart in het laatste duel met Rosenborg?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Reacties