Voorheen scoorde Siem wel eens namens Ajax in deze topper. © Pro Shots

Het moge duidelijk zijn: Ajax moet zondag winnen! We willen op zich ieder weekeinde dat Ajax wint, maar nu nog meer dan anders. Koploper PSV komt op bezoek in de Johan Cruijff Arena en als Ajax kampioen wil worden, moeten er drie punten worden gepakt.

De achterstand op PSV bedraagt maar liefst tien punten en als er niet snel een kentering plaatsvindt, wordt het wel een heel erg kansloos seizoen. We hebben vooralsnog weinig toffe momenten meegemaakt, dus het wordt wel weer eens tijd voor een leuk middagje.

De topper van zondag (aftrap 16.45 uur) is al tijden uitverkocht, maar jij krijgt alsnog een kans om erbij te zijn. Als je tenminste lid bent van de Supportersvereniging Ajax. Zo niet, sluit je dan aan en doe volgende keer mee. We verloten negen setjes kaarten.

Die kaartjes verloten we alleen onder Ajacieden die er alles aan beloven te doen om het verschil te maken voor onze club, juist zondagmiddag. Je kunt tot en met donderdag 13.00 uur meedoen aan deze prijsvraag, daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Ajax kwam tijdens de editie van 2012 op voorsprong door een prachtige krulbal, van wiens voet kwam die?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Reacties