Het lukte Ziyech hier helaas niet om doel te treffen. © Pro Shots

Ajax heeft een simpele opdracht in de return: scoor een doelpunt meer dan Legia Warschau en je staat in de volgende ronde! Of Ajax zijn avontuur in de Europa League vervolgt, blijkt donderdag. Jij kunt erbij zijn, want we hebben kaartjes te verloten!

De Amsterdam Arena is al een tijdje uitverkocht en je mag ook verwachten dat Ajax te sterk is voor Legia, maar het moet allemaal nog wel even gebeuren. Het kwartje had in Polen ook twee kanten op kunnen vallen.

En de treffer die Davy Klaassen maakte, gaat de boeken in als spookdoelpunt. Dat moet donderdag anders. Of het Ajax lukt om de volgende ronde te bereiken, gaan we meemaken vanaf een uurtje of 19.00.

Als jij belooft om de ploeg van Peter Bosz aan te moedigen, hebben wij in ruil kaartjes te verloten. Het gaat om zes setjes van twee kaarten.

Om kans te maken moet je naast de belofte ook nog een goed antwoord geven op de vraag hieronder. De prijsvraag loopt tot dinsdag 12.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Hoeveel doelpunten maakte Arek Milik in het vorige tweeluik met Legia?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Reacties