De opkomst van wat een doelpuntloze Ajax - Heracles zou worden. © Pro Shots

De titelrace is bijzonder spannend. Hopelijk bereikt de spanning een voorlopig kookpunt op de dag dat Ajax aantreedt tegen Heracles Almelo, terwijl even eerder Feyenoord en PSV het tegen elkaar opnemen. Wil jij deze dag een bijzondere rol spelen?

We zoeken twee ballenjongens of -meisjes om een beetje tempo in het spel te houden. En als jij kort voor de aftrap, zondag 26 februari om 16.45 uur scherp kunt zijn en lid bent van Ajax Jonge Schare, dan willen we jou als vaandeldrager!

We zoeken in totaal acht vaandeldragers. De ene helft mag met een vlag van Ajax, de andere helft met een vlag van Heracles het veld op. In het formulier kun je aangeven of je alleen met een Ajaxvlag het veld op wilt of dat het je niet uitmaakt. Kies je voor de laatste optie, dan heb je meer kans om te winnen.

Om kans te maken op een van de prijzen moet je in het formulier ook nog een goed antwoord geven op de vraag. Meedoen kan tot maandag 20 februari 13.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Nog geen lid, maar wil je voortaan wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan! Je kunt dan meedoen aan de volgende prijsvraag.

Prijsvraag: Ajax scoorde vorig seizoen niet tijdens het thuisduel met Heracles Almelo. Waarom was het toch feest op de tribune?

Reacties