De winnaars van Ajax Jonge Schare met de schaal! © De Brouwer

Het is inmiddels een traditie en een hele fijne: voetballen in de Johan Cruijff Arena voor leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare. Leeftijd maakt daarbij niet uit, jong of oud, voetballen op het heilige gras van de Arena is gewoon heel gaaf!

Het eredivisieseizoen zit erop, Ajax sluit het jaar af in Dubai en dus hadden we als Supportersvereniging Ajax de Johan Cruijff Arena even helemaal voor onszelf. Dat zijn precies de momenten waarop we toffe dingen voor onze leden kunnen organiseren en daar werd gretig gebruik van gemaakt!

Ons voetbaltoernooi was dan ook binnen een mum van tijd helemaal volgeboekt. Plezier stond bij de voetballers en voetbalsters duidelijk voorop, maar ook het fanatisme spoot bij sommigen uit de oren. Slidings waren verboden, maar verder trokken de spelers alles uit de kast voor de overwinning!

En elke overwinning bracht de spelers dichterbij de kampioensschaal. Er werden er twee schalen uitgereikt, eentje voor de kampioenen van Ajax Life en natuurlijk eentje voor de helden van Ajax Jonge Schare.

Check snel ons fotoverslag en beleef het toernooi nog eens opnieuw!

Wil jij volgend jaar ook mee doen aan ons voetbaltoernooi in de Arena? Sluit je dan snel aan bij Ajax Life of Ajax Jonge Schare!

Reacties