Alsjeblieft, een knuffel om het goed te maken. © De Brouwer

Sorry! Er is iets misgegaan bij het maken van de facturen die sommige leden van de Ajax Kids Club krijgen. De komma is weggevallen bij het drukken en daardoor staat er een veel hoger bedrag dan er aan contributie moet worden betaald. Wacht dus nog even met betalen, we sturen een nieuwe factuur.

Het kan goed zijn dat je nu denkt: hè, ik heb helemaal geen factuur gehad. Dat klopt. Bij de meeste leden wordt de contributie via automatische incasso afgeschreven. Alleen de leden waarvan we het bankrekeningnummer niet hebben, krijgen een factuur.

Maar bij die factuur is dus iets niet goed gegaan. Waar 20 euro had moeten staan, staat 200 euro. En de leden die 15 euro moeten betalen, kregen een factuur met 150 euro erop.

Als je zo’n factuur hebt gekregen: gooi die dan weg! Je krijgt binnenkort een nieuwe factuur met het goede bedrag. Want we willen natuurlijk niet dat je te veel betaalt.

Wil je nou dat de contributie vanaf volgend jaar via een automatische incasso wordt afgeschreven? Mail dan je rekeningnummer naar kidsclub@svajax.nl. Vermeld in dat mailtje ook de naam van het lid en het lidnummer. Je kunt ook bellen naar 0900 - 2322529, optie 5.

Reacties