De mooiste foto's van de F-side zijn van een volle F-side. © Sjoerd Tullenaar

Als je bij Ajax - Rosenborg BK graag op de F-side wilt staan, moet je nu even actie ondernemen. Alle Ajacieden met een seizoenkaart kunnen vanaf nu vier kaartjes aanschaffen voor het meest sfeervolle deel van de Johan Cruijff Arena.

Ajax moet met de kampioen van Noorwegen zien af te rekenen onderweg naar de groepsfase van de Europa League. Geen ontzettend gemakkelijke opgave en daarom dient de club volop te worden ondersteund.

Als je mee wilt helpen om een beetje kabaal te maken, is het nu een stuk gemakkelijker om kaartjes te kopen voor de F-side. Iedereen met een seizoenkaart kan nu vier kaartjes kopen. Het hangt er wel even vanaf of je al elders kaartjes hebt. De limiet is hoe dan ook vier.

Wie graag kaartjes voor de F-side wil kopen, moet via de online kaartverkoop bij Ajax eerst op het tabblad ‘F-side’ klikken en daarna pas inloggen. Dan kom je in het gedeelte waar je plekken kunt selecteren voor het sfeervak.

De teller bij Ajax - Rosenborg is de 40.000 verkochte kaarten gepasseerd. Als het een beetje meezit, raakt de wedstrijd uitverkocht en bij Europese thuisduels is het sfeertje sowieso dikke prima, dus zorg dat je van de partij bent.

Reacties