Davy Klaassen maakte de winnende, vorig seizoen bij SC Heerenveen. © Pro Shots

SC Heerenveen-uit, dat is voor Ajacieden meestal een fijne pot voetbal! Vorig seizoen bleef het lang spannend... Jij kunt er dit seizoen bij zijn als mascotte!

Als SC Heerenveen in vorm is, zijn ze best sterk. Dat merkte PSV afgelopen weekeinde ook. Zij verloren terecht met 2-0 in het Abe Lenstra Stadion. Ajax moet op zondag 1 oktober om 14.30 uur dus helemaal scherp klaar staan voor de aftrap.

Wil je er zondag 1 oktober bij zijn in Friesland, om als mascotte van een van de Ajaxspelers het veld op te gaan? Dan moet je nu opletten! We verloten elf plekken onder leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 12 jaar).

Om kans te maken, moet je een goed antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 17 september meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd.

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag.

Prijsvraag

Welke huidige Ajacied was de laatste speler die voor SC Heerenveen uitkwam?