Er gaat al bijna een nieuw Europees avontuur van start. © De Brouwer

We kunnen ons best voorstellen dat je helemaal niet op dit bericht zit te wachten. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat je dit bericht best kunt waarderen. Vandaar dat we jullie graag informeren over de losse kaartverkoop voor de wedstrijd tussen Ajax en OGC Nice.

Ajax werd bij de loting voor de derde voorronde van de Champions League gekoppeld aan de nummer drie van Frankrijk. Een zware loting en dus kunnen de Ajacieden, in deze toch al zware tijden, alle mogelijke steun gebruiken tijdens de return in de Johan Cruijff Arena.

Er zijn al veel passe-partouts aan de man gebracht, zaterdag start ook de losse verkoop voor het duel van woensdag 2 augustus. De aftrap is om 20.45 uur. Er geldt een clubcardverplichting voor de ontknoping van het tweeluik tussen Ajax en Nice, maar die is vier op één en valt dus alles mee.

De goedkoopste kaartjes kosten 22,50 euro. Seizoenkaarthouders kunnen zaterdag om 10.00 uur als eerste een los kaartje kopen, vanaf maandag zijn leden van de Supportersvereniging Ajax aan de beurt. Leden van SV Ajax kunnen een dag lang gebruikmaken van hun voorrangsrecht.

Reacties