Wil jij dit shirt winnen? Doe als lid van SV Ajax dan mee aan de prijsvraag!

Hakim Ziyech is een van de Ajacieden die deze zomer kunnen gaan schitteren op het WK. Wil jij een gesigneerd shirt winnen van de Ajacied van het Jaar? Dat kan als lid van SV Ajax.

In de laatste Ajax Life van dit seizoen blikt Ziyech terug op een turbulent jaar. Zelf won hij bijna elke persoonlijke prijs die er te winnen valt, maar sportief succes als ploeg bleef uit. De middenvelder zette na het interview een grote krabbel op een Ajaxshirt, waarmee hij jou ook de kans biedt dit seizoen nog een persoonlijk prijsje te winnen.

Het concept zal inmiddels bekend zijn: geef antwoord op de drie vragen, waarvan de antwoorden in Ajax Life 20 te vinden zijn. Wie weet wie jij dan het shirt van Ziyech (maat XL).

Vraag 1: Wanneer begint Ajax de voorbereiding op het nieuwe seizoen?
Vraag 2: Wie was de eerst scorende Ajacied op een WK?
Vraag 3: Wat komt Hakim Ziyech naar eigen zeggen helaas niet al te vaak tegen in de voetballerij?

Heb je de antwoorden gevonden? Vul de goede antwoorden en je gegevens in op het formulier hieronder. Meedoen kan tot en met vrijdag 25 mei. We verloten het shirt onder de juiste inzendingen. Met de winnaar wordt contact opgenomen. 

Geen lid, maar wil je volgend seizoen ook meedoen met allerlei leuke prijsvragen? Sluit je dan hier aan bij de Supportersvereniging Ajax!

Reacties