Tijdens Ajax - Sturm Graz was de sfeer top! Nu weer? © Sjoerd Tullenaar

Bijna alle vakken zijn al gevuld voor Ajax - Standard Luik, maar de F-side nog niet. Zo’n mooie kans mag je natuurlijk niet laten schieten. Het goede nieuws is dat leden van SV Ajax vanaf nu een kaartje kunnen kopen op de F-side!

De Johan Cruijff Arena is via reguliere wegen al uitverkocht voor de return van dinsdag, maar soms komen er nog wat kaartjes beschikbaar omdat de Uefa weer iets teruggeeft. En ook op de F-side is dus nog plek.

Die plekken kunnen vanaf nu worden gevuld door leden van de Supportersvereniging Ajax. Als jij bent aangesloten bij SV Ajax kun je een kaartje per clubcard kopen. Dat ene kaartje per clubcard geldt al de gehele verkoop voor Standard-thuis en nu dus ook.

Je krijgt niet veel mogelijkheden om een Europees avondje bij te wonen op de F-side en dus weten wij het wel: als de wiedeweerga een kaartje kopen! Ajax kan alle steun goed gebruiken, want het liet Standard terugkomen tot 2-2 en moet dus nog flink aan de bak.

Voor de prijs hoef je het trouwens ook al niet te laten, want een Europees avondje op de F-side kost je slechts 22,50 euro.

Reacties