David Neres weet hoe het is om te scoren in de klassieker! © Pro Shots

Deze week ging de kaartverkoop voor alle thuisduels van Ajax voor de tweede seizoenshelft van start. Na slechts vier dagen is de klassieker al uitverkocht.

Zoals te doen gebruikelijk konden begin deze week eerst de seizoenkaarthouders extra kaarten bestellen. De leden van Supportersvereniging Ajax sloten 6 december aan en wisten, nog voordat Ajax Clubcardhouders hun slag konden slaan, de laatste kaarten voor het thuisduel met Feyenoord te bemachtigen. De verkoop ging snel. Erg snel!

Voor de overige thuisduels in de tweede seizoenshelft zijn nog kaarten beschikbaar. Voor de meeste wedstrijden kun je er zelfs vijf bestellen, zo meldt Ajax. Vanaf vandaag kunnen de algemene Ajax Clubcardhouders voor deze duels kaarten bestellen, waarna op vrijdag 8 december alle overige Ajacieden aan de beurt zijn.

Let wel even op: alleen voor het thuisduel met ADO Den Haag heb je een clubcard nodig en kun je maximaal vier kaarten bestellen.

Als lid van Supportersvereniging Ajax ontvang je ook een clubcard en beschik je over diverse andere voordelen, zoals voorrang op het bestellen van kaarten. Check hier nog eens alle voordelen en sluit je aan.

Reacties