Wij gaan uit van weer zo'n heerlijk sfeertje in de Arena! © De Brouwer

Ajax staat in de kwartfinales van de Europa League, Klaas-Jan Huntelaar komt op bezoek en we zien kansen tegen Schalke 04. Met andere woorden: de Amsterdam Arena raakt uitverkocht, dat is een zekerheidje! Kaartjes zijn beschikbaar vanaf drie tientjes en een beetje.

De Ajacieden treden donderdag 13 april aan voor eigen publiek en de aftrap is om 21.05 uur. Dat klinkt nog ver weg, maar neem van ons aan: de kaartjes vliegen ongetwijfeld al snel over de digitale toonbank. Heb jij zin Ajax aan te moedigen? Zet dan nu reminders in je agenda.

De verkoop begint zaterdag om 10.00 uur en houders van een seizoenkaart zijn als eerste aan de beurt. SCC-houders kunnen twee kaartjes kopen. De F-side vormt een uitzondering, daar geldt een regel van een-op-een.

Wel geldt voor alle seizoenkaarthouders het voordeel van kaartjes kopen tegen 10 procent korting. Dit brengt de prijs voor het merendeel van de kaartjes rond de drie tientjes en een beetje. 31,50 euro om precies te zijn.

Als je lid bent van de Supportersvereniging Ajax, moet je dinsdag om 10.00 uur paraat staan. Maar, let op! Je kunt per clubcard slechts een kaartje kopen. Wil je met drie vrienden naar Ajax - Schalke, dan heb je dus drie clubcards nodig.

Reken op een prijs van minimaal 35 euro per kaartje. Misschien wordt 45 euro het minimum, dit hangt er vanaf hoe snel de verkoop gaat. Er zijn uiteraard ook nog duurdere stoelen, maar die bevinden zich over het algemeen laag op de eerste ring.

Leden van SV Ajax hebben voorrang ten opzichte van gewone clubcardhouders. Als je je spoedig aansluit bij SV Ajax, heb je dus voorrang! Informatie over onze lidmaatschappen staat hier. Wie zich dit weekeinde aanmeldt, is zeker op tijd voor de start van de kaartverkoop dinsdag.

We durven niets te voorspellen of garanderen, maar het kan wel eens hard gaan met de kaartverkoop. Al met al hebben SV Ajax-leden twee dagen de tijd om kaartjes te kopen, daarna krijgen ook ‘gewone’ clubcardhouders aankooprecht. Of er dinsdag dan wel donderdag nog kaartjes over zijn? We durven het niet te zeggen.

Klik hier voor de uitgebreide kaartverkoopinfo.

Reacties