Bij SV Ajax telt de mening van onze leden! © De Brouwer

Misschien heb je het vorig seizoen wel af en toe voorbij zien komen. 65 procent van de Ajacieden vindt A, 35 procent ziet liever B. Als jij de Supportersvereniging Ajax graag wilt adviseren, raden we je aan om je in te schrijven voor het SV Ajax Ledenpanel!

Dankzij het SV Ajax Ledenpanel weten we precies wat er leeft onder onze leden! Op die manier kunnen wij ons lidmaatschap verbeteren en onze vereniging groter laten groeien dan de ruim 90.000 leden die we nu al hebben.

SV Ajax telt inderdaad ruim 90.00 leden en dat zijn dus ook ruim 90.000 meningen. Om beter inzichtelijk te krijgen wat de meerderheid denkt en wil, hebben wij het SV Ajax Ledenpanel in het leven geroepen.

Ben jij aangesloten bij SV Ajax en minimaal 18 jaar oud? Dan hopen we van harte dat je lid wilt worden van het Ledenpanel. De enquêtes worden diverse keren per seizoen verstuurd en gaan over een bepaald thema, denk aan stadionbezoek, media-uitingen en evenementen, maar ook actuele thema’s komen aan bod.

Elke enquête beslaat ongeveer tien open of meerkeuzevragen. We peilen de mening van onze leden in samenwerking met marktonderzoeksbureau Ruigrok. Na elke enquête ontvangen wij een rapportage waarop we kunnen voortborduren.

Ook als jij lid van het SV Ajax Ledenpanel ontvang jij deze rapportage, zodat je kunt zien of jouw mening en inzichten overeenkomen met die van andere Ajaxsupporters.

Check de infographic hieronder om een indruk te krijgen van diverse resultaten.

Reacties