Hopelijk heeft het uitvak in Almelo gelijk reden tot juichen. © De Brouwer

Het gaat beginnen, we mogen eindelijk weer met een vol uitvak op pad! Ajax opent de eredivisie zaterdag met een bezoek aan Heracles Almelo en wordt gesteund door 500 Ajacieden. Voor die groep van 500 hebben we wat belangrijke informatie.

Die informatie is belangrijk omdat je als uitsupporter nog altijd goed moet opletten wat je nu wel en niet mag. Gelukkig is het tripje naar het Polman Stadion redelijk gastvrij en komt het vast allemaal wel goed.

Je mag bijvoorbeeld doorrijden tot de parkeerplaats van het uitvak. Geen moeilijk gedoe met omwisselen of een verplichte rijroute zodra je de A10 verlaat. Het enige waar je rekening mee dient te houden: minimaal drie Ajacieden per auto, anders past het niet.

Het is ook goed om te weten dat Heracles of Ajax om 20.45 uur aftrapt. Drie kwartier eerder, dus rond de klok van 20.00 uur, gaan de poorten van het uitvak open en ben je welkom. Eenmaal op het parkeerterrein kun je scannen, omwisselen en je wedstrijdkaartje ophalen.

Het is hierbij belangrijk dat je je persoonlijke uitkaart en legitimatie bij de hand hebt. Als je in de afgelopen weken een nieuwe uitkaart hebt ontvangen, moet je die laten scannen. Heb je geen nieuwe uitkaart gehad? Neem dan de uitkaart mee die je al had.

Ajacieden die gebruik maken van alternatief busvervoer, ingezet door Supportersvereniging Ajax, hebben van ons een e-mail gehad met de opstaptijden.

Reacties