Ajax boekte vorig seizoen een regelmatige overwinning op PEC. © De Brouwer

Ajax vervolgt de competitie in 2017 met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Hakim Ziyech is erbij, evenals 500 Ajaxsupporters. Het is tijd om de informatie over de kaartverkoop te delen, aangezien die zaterdag van start gaat.

Ajax moet in 2017 een achterstand van vijf punten op koploper Feyenoord zien weg te poetsen. We hebben twee recente voorbeelden waarin dit voor elkaar werd gebokt: in 2010/2011 en 2011/2012 bedroeg de achterstand na zeventien potjes ook vijf punten.

Kortom, het is dus zaak om in Zwolle goed uit de startblokken te schieten. Anders wordt de opdracht weer moeilijker. Het uitvak mag voor 24,50 euro per persoon bekijken of dit Ajax lukt en het goede nieuws is dat we in onze eigen auto die kant op mogen.

Er wordt 15 januari tot 14.30 uur omgewisseld bij het uitvak van het MAC³PARK Stadion. Als je tenminste met minstens drie Ajacieden een auto deelt, anders krijg je geen toegang tot de parkeerplaats. Goed, tot zo ver de diverse voorwaarden. Waar en wanneer kun je een kaart kopen?

Dit kan via de digitale kassa die de vaste uitsupporters ongetwijfeld bekend is. Ajacieden met voorrang zijn zaterdag aan de beurt om een kaartje te kopen. De grote loterij vindt plaats op oudjaarsdag, namelijk de 31ste.

Vanaf die dag is het ook mogelijk om stoelen te reserveren in de SV Ajax-bussen, die vertrekken vanaf diverse plekken in het land. Meer info hierover volgt nog. Klik hier voor nog meer informatie rondom de kaartverkoop van PEC - Ajax.

Reacties