Met 4-1 verliezen in eigen huis, Danny Hoesen noemt het gerust een dramatische avond. De spits viel in de tweede helft in voor Eyong Enoh en maakte de enige treffer namens Ajax. Het was tevens zijn eerste goal in de Champions League, maar met zo'n uitslag stelt zo'n goal veel minder voor.

Eerste Europese goal
Hoesen complementeert Borussia Dortmund na afloop van de wedstrijd. Een topteam, zo noemt hij de Duitsers. Ze hadden slechts een paar kansen nodig en stonden voor rust al met 3-0 voor.

"Wij kunnen wel een beetje het spel maken, leuk rondspelen, maar binnen drie of vier passes zijn zij al aan de overkant. En dat is dodelijk," legt Hoesen uit.

"Ze laten ons aan de bal. Zodra wij een fout maken, straffen ze dat genadeloos af." Tot de 63ste minuut moest Hoesen toekijken hoe Dortmund de kansen pakte.

Uiteindelijk mocht de aanvaller zelf nog een halfuurtje spelen. Hij maakte zijn eerste Europese goal wat voor hem persoonlijk wel iets moois was. Maar daar blijft het dan ook bij. "Want uiteindelijk heb je er niks aan."

Reacties