Vorige keer was er ondanks een zege weinig vreugde. © De Brouwer

We zijn misschien wel druk met het plannen van een tripje naar Gelsenkrichen, laten we Nijmegen niet vergeten. Kort voordat Ajax aantreedt tegen Schalke 04, gaat het eerst op bezoek bij NEC. De kaartverkoop loopt en de inschrijving voor tripjes per SV Ajax-bus gaat bijna open.

We treffen NEC eens niet op een bloedhete zondagmiddag, maar op zaterdagavond. De aftrap in De Goffert is zaterdag 8 april, om precies te zijn als er 19.45 uur op de klok staat. Er zijn 500 kaarten beschikbaar en 'gewone' uitkaarthouders maken zich nu druk om de grote loterij.

Als je de jackpot hebt gewonnen en in bezit bent geraakt van een kaartje, kun je je inschrijven voor een tripje per SV Ajax-bus. Er rijden weer bussen vanaf verschillende plekken verspreid door het land, zodat lang het niet hele uitvak via de Amsterdam Arena hoeft te reizen.

Omdat er sprake is van een verplichte buscombi, hoef je voor een retourtje per SV Ajax-bus niet bij te betalen. Er zijn nog vrije plekken in de bussen die worden ingezet door de Supportersvereniging Ajax. Je kunt je alleen inschrijven voor deze busreis als je een kaartje voor 'AMS' hebt gekocht.

Er vertrekken SV Ajax-bussen vanaf de Amsterdamse Middenweg (11) en vanuit Almere (4), Den Bosch (8) en Leiden (30). De getallen tussen haakjes geven aan hoeveel vrije stoelen er nog over zijn. Een stoel reserven doe je via deze link!

Schrijf je trouwens wel pas in nadat je een kaartje hebt gekocht. Anders kunnen we weer een boel aanmeldingen annuleren we gebruiken onze tijd graag nuttiger!

Reacties