Ziyech is prima gelukt, tot zijn houding aan toe. © Gamereactor

Fifa of PES? Dat is een discussie die we de komende tijd weer voeren, want het is de tijd van het jaar waarin de nieuw voetbalgames worden gelanceerd. Dit betekent dat we ook kunnen spotten of de gezichtjes van de Ajacieden een beetje lijken.

We moeten zeggen dat het resultaat wat betreft PES 2018 een beetje fifty-fifty is. Je kunt duidelijk zien hoeveel aandacht er aan de verschillende spelers is besteed. De bekende jongens hebben een knap koppie, de mindere goden lijken ook een stuk minder.

Als je kijkt naar mannen als Dolberg, De Ligt, Schone, Younes en Ziyech dan zien hun gezichtjes er prima uit. Het kapsel van Ziyech loopt dan wel een beetje achter, maar dat valt ook haast niet bij te houden!

Schakelen we door naar mannen als Cassierra, Kluivert, Sinkgraven en Viergever dan lijkt het net alsof je tien jaar terug in de tijd gaat. Dit genoemde kwartet heeft een standaard-poppetje aangemeten gekregen.

Je zou verwachten dat Onana meer verdient dan een standaard-uiterlijk, maar blijkbaar staat de doelman er op de internationale markt nog niet goed genoeg op. Dank gaat tot slot uit naar de mannen van Gamereactor, die ons tipten over de screenshots.

De gezichtjes van Fifa 18 worden volgende week bekend.

Reacties