Bij de vorige editie was een basisplaats voor Sinkgraven nog bijzonder. © Pro Shots

Het kan wel eens een spannende dag worden, zondag 26 februari. Ajax speelt op die dag thuis tegen Heracles Almelo en tegen de tijd dat wordt afgetrapt, weten we de uitslag bij Feyenoord - PSV. We bieden voor deze wedstrijd kaartjes aan tegen fikse korting!

Zoals bij iedere competitiewedstrijd hebben we kaartjes gereserveerd speciaal voor leden van Ajax Jonge Schare. Voor slechts 15 euro per stuk! Dit omdat we zoveel mogelijk Ajacieden de kans willen geven om een wedstrijd bij te wonen.

Zoals gezegd, Ajax - Heracles wordt zondag 26 februari gespeeld en de aftrap is om 16.45 uur. Als de Ajacieden een goed resultaat neerzetten tegen Vitesse wordt het zeker weten een belangrijke dag. Zin om in de Amsterdam Arena naar Ajax te kijken? Maak dan gebruik van onze aanbieding en verzilver 50 procent korting!

In welk vak je dan zit? In vak 407 of 409. We hebben 30 kaarten in de aanbieding. De verkoop gaat via onze webshop. Als je daar nog niet eerder iets hebt gekocht, moet je je eerst even registreren. Dat kan via deze link.

Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Amsterdam Arena.

Klik hier om met korting kaartjes te kopen!

We herhalen het nog een keer voor de zekerheid: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare.

Reacties