De laatste overwinning is al even geleden, Sparta speelde ook lang in de eerste divisie. © Pro Shots

Ajax - Sparta, dan denk je makkie, doet Ajax wel even. Maar juist daar schuilt het gevaar in. Zeker omdat de Ajacieden vier dagen later op bezoek gaan bij Legia Warschau en de spelers misschien al met het Europa Leaguepotje bezig zijn. Daarom is het belangrijk dat Ajax tegen Sparta gesteund en scherp gehouden wordt door een volle Arena. En je kunt erbij zijn voor weinig.

Zoals bij iedere competitiewedstrijd hebben we kaartjes gereserveerd speciaal voor leden van Ajax Jonge Schare. Voor slechts 15 euro per stuk! Dit omdat we zoveel mogelijk Ajacieden de kans willen geven om een wedstrijd bij te wonen.

De wedstrijd tegen Sparta staat voor zondag 12 februari op het programma en de aftrap is om 14.30 uur. Zin om in de Arena naar Ajax te kijken? Maak dan gebruik van onze aanbieding en verzilver 50 procent korting!

In welk vak je dan zit? In vak 407 of 409. We hebben 30 kaarten in de aanbieding. De verkoop gaat via onze webshop. Als je daar nog niet eerder iets hebt gekocht, moet je je eerst even registreren. Dat kan via deze link.

Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Amsterdam Arena.

De Laatste Kaarten Actie voor Ajax -  Sparta is uitverkocht!

We herhalen het nog een keer voor de zekerheid: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare.

Reacties