Ajax won vorig seizoen met gemak van Heerenveen: 5-2. © Ajax Images

Nog twee competitiewedstrijden in de Amsterdam Arena en dan zit het seizoen er alweer zo goed als op. En zo kort voor het einde is het nog altijd spannend. We kunnen ons dan ook voorstellen dat je Ajax in het stadion wil zien. Dus komt het goed uit dat we bij Ajax - sc Heerenveen weer de Laatste Kaarten Actie hebben, daarmee kun je voor weinig een kaartje kopen.

Zoals bij iedere competitiewedstrijd hebben we kaartjes gereserveerd speciaal voor leden van Ajax Jonge Schare. Voor slechts 15 euro per stuk! Dit omdat we zoveel mogelijk Ajacieden de kans willen geven om een wedstrijd bij te wonen.

De wedstrijd tegen Heerenveen staat voor zondag 16 april op het programma en de aftrap is om 16.45 uur. Zin om in de Arena naar Ajax te kijken? Maak dan gebruik van onze aanbieding en verzilver 50 procent korting!

De kaarten zijn voor vak 407 of vak 409 en we hebben 30 kaarten in de aanbieding. De verkoop gaat via onze webshop. Als je daar nog niet eerder iets hebt gekocht, moet je je eerst even registreren. Dat kan via deze link.

Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Amsterdam Arena.

Koop hier je kaartjes voor Ajax - sc Heerenveen!

We herhalen het nog een keer voor de zekerheid: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare.

Reacties