Kowet kwam in 2014 voor het laatst op bezoek, toen werd het 3-1. © Ajax Images

Je zou het bijna vergeten in de drukte rond de Europa League, maar er staat ook nog gewoon een competitiewedstrijd in de Johan Cruijff Arena op het programma. Go Ahead Eagles komt in de een-na-laatste speelronde van de eredivisie op bezoek. Een duel waarin Ajax de tweede plaats kan veiligstellen en Kowet kan degraderen. Je kunt er bij zijn voor weinig!

Zoals bij iedere competitiewedstrijd hebben we kaartjes gereserveerd speciaal voor leden van Ajax Jonge Schare. Voor slechts 15 euro per stuk! Dit omdat we zoveel mogelijk Ajacieden de kans willen geven om een wedstrijd bij te wonen.

De wedstrijd tegen Go Ahead Eagles staat voor zondag 7 mei op het programma en de aftrap is om 14.30 uur. Zin om in de Arena naar Ajax te kijken? Maak dan gebruik van onze aanbieding en verzilver 50 procent korting!

De kaarten zijn voor vak 407 of vak 409 en we hebben 30 kaarten in de aanbieding. De verkoop gaat via onze webshop. Als je daar nog niet eerder iets hebt gekocht, moet je je eerst even registreren. Dat kan via deze link.

Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Amsterdam Arena.

Koop hier je kaartjes voor Ajax - Go Ahead Eagles!

We herhalen het nog een keer voor de zekerheid: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare.

Reacties