Zo'n duizend Ajacieden steunen de mannen van Ten Hag tegen zijn oude club. © De Brouwer

Ajax mag gelijk aan de bak na de winterstop. In speelronde twee van 2018 gaat de ploeg van Erik ten Hag op bezoek bij FC Utrecht. De verkoop voor het altijd beladen duel is in volle gang en ook de inschrijving voor de SV Ajax-bussen gaat van start!

Ajax reist met duizend supporters richting de Domstad. Voor Erik ten Hag een bijzonder weerzien met zijn oude club.

Hoe dan ook, zaterdag 13 januari begint om precies 10.00 uur de loterij voor de laatste paar honderd kaarten. Dan zijn de ‘gewone’ uitkaarthouders aan de beurt. Wie een kaartje heeft bemachtigd, wordt zondag 28 januari bij de Arena verwacht voor de verplichte buscombi.

Maar als je graag ergens anders opstapt, zijn de SV Ajax-bussen misschien iets voor je. We hebben nog plek in de bussen uit Den Bosch (17), Almere (5) en Leiden (36). De getallen tussen haakjes geven aan met hoeveel vrije stoelen we beginnen. Locatie Amsterdam Middenweg is al vol.

Alle bussen van de Supportersvereniging Ajax gaan via de Johan Cruijff Arena naar Utrecht. Omdat het een verplichte buscombi is, betaal je niks extra voor onze bussen.

Net als de volgende fase van de kaartverkoop start de inschrijving voor onze bussen zaterdag 13 januari om 10.00 uur. Zorg wel dat je eerst een kaartje koopt en daarna pas een stoel reserveert! Via deze link kun je je aanmelden voor de busreis!

Reacties