Dit keer geen 1200 Ajacieden in Utrecht, maar 800. © Pro Shots

Ajax mag gelijk aan de bak in het begin van de tweede seizoenshelft. In de tweede speelronde van 2017 gaat de ploeg van Peter Bosz op bezoek bij FC Utrecht. De verkoop voor het altijd beladen duel is in volle gang en ook de inschrijving voor de SV Ajax-bussen gaat van start!

Helaas mag Ajax niet het hele uitvak vullen van de burgemeester van Utrecht. In plaats van de gebruikelijke 1200 kaarten krijgt Ajax er slechts 800. Maar dat zijn er nog altijd 800 meer dan vorig seizoen.

Hoe dan ook, zaterdag begint om precies 10.00 uur de loterij voor de laatste paar honderd kaarten Dan zijn de ‘gewone’ uitkaarthouders aan de beurt. Wie een kaartje heeft bemachtigd, wordt zondag 22 januari bij de Arena verwacht voor de verplichte buscombi.

Maar als je graag ergens anders opstapt, zijn de SV Ajax-bussen misschien iets voor je. We hebben nog plek in de bussen uit Den Bosch (8) en Leiden (29). De getallen tussen haakjes geven aan met hoeveel vrije stoelen we beginnen.

Alle bussen van de Supportersvereniging Ajax gaan via de Amsterdam Arena naar Utrecht. Omdat het een verplichte buscombi is, betaal je niks extra voor onze bussen.

Net als de volgende fase van de kaartverkoop start de inschrijving voor onze bussen zaterdag om 10.00 uur. Zorg wel dat je eerst een kaartje koopt en daarna pas een stoel reserveert! Via deze link kun je je aanmelden voor de busreis!

Reacties