Nu scherp blijven! Dat scherp zijn mag volgende week vanaf de aftrap, haha. © Pro Shots

Nee, het was niet best. Maar soms is het ook belangrijk om aan een slechte wedstrijd drie punten over te houden. Dat deed Ajax dit seizoen namelijk nog niet, zo belabberd spelen en toch winnen. Dat is goed, het spel was dat niet. Gelukkig kunnen we in dit fotoverslag toch spreken over drie punten.

Er was een invalbeurt van Siem de Jong voor nodig om Willem II (1-3) opzij te zetten. Op een of andere manier staat Siem nu eenmaal altijd op het juiste moment op de goede plek en kan hij ook nog een balletje trappen. Vele Ajacieden zijn hem dankbaar.

Als Ajax dit seizoen iets wil, moet het namelijk winnen. Week in, week uit. Totdat de achterstand ongedaan is gemaakt. Het veldspel moet alleen beter dan in Tilburg. Dat vergroot weer de kans op overwinningen en dus het inlopen van die achterstand.

Marcel Keizer heeft werk te doen, maar blijkbaar kan er niet iedere week een stap vooruit worden gezet. We zijn eens benieuwd hoe Ajax voor de dag komt tegen FC Utrecht. Het moet dan beter, anders kan het wel eens een vervelende middag worden. Of Siem moet weer op de goede plek staan.

De foto's zijn van de Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, laat dan weten wie jij tijdens Willem II - Ajax de beste speler vond. Zoals na ieder duel, openen wij de stembussen en kun jij je stem uitbrengen op de Ajacied van de Wedstrijd. Dit doe je op onze speciale wedstrijdpagina!

Reacties