Grote vraag is nu natuurlijk wat Muric en Zivkovic te verbergen hebben. © Pro Shots

Kijk, we kunnen het telkens wel hebben over de tactiek van Peter Bosz en zijn vijfsecondenregel... Maar pas als er tijdens de training een beetje leuke spelletjes worden gedaan, hebben we een goed en kort verhaal voor de thuisblijvers. De Ajacieden doen een schietspel, waarbij iedereen elkaar uitdaagt.

Zo kan het gebeuren dat Nemanja Gudelj en Andre Onana een soort tweestrijd uitvechten, terwijl Ricardo van Rhijn bij het andere doel ballen staat tegen te houden met de handschoenen van de keeper aan. Check anders deze video, dan krijg je een beter beeld van wat er gaande was.

Gudelj rijgt de hele week de overwinningen al aaneen, maar ging er tijdens deze strijd eens niet met de winst vandoor. Van Rhijn eindigde bij het ene doel als winnaar, aan de andere kant schrijven we de naam van Jasper Cillessen bij in de boeken.

Het wordt inmiddels traditie dat de training eindigde in de beek naast het veld. We hoorden wat gepiep links en rechts, want het water is toch wel heel erg koud. De ene speler probeerde wat te smokkelen door half op een rots te leunen, de ander ging met minder morren 'door'.

De foto's zijn wederom van Pro Shots en als je nou benieuwd bent hoe die waterplaatjes worden geschoten... kun je dat hier checken!

Reacties