Geef de Ajacieden een klein beetje ruimte en dat wordt benut! © Pro Shots

Klaas Jan Huntelaar is deze dagen van onschatbare waarde voor Ajax. Dat was voorheen vooral als invaller, maar zaterdag tegen PEC Zwolle (3-0) mocht de nummer negen starten in de basis. Hij maakte het waar en kreeg de handen op elkaar!

De kans dat Huntelaar snel verdwijnt uit de ploeg, lijkt klein. Anders valt het niet te verklaren dat Ajax zijn beste momenten kent met de teruggekeerde spits binnen de lijnen. Het is nu alleen zaak om de terugval, ook met Huntelaar, zien te vermijden.

Ajax was een kwartier echt top tegen PEC en dat merkte je ook op de tribunes. Laten we hopen dat we achteraf kunnen stellen dat het lichtpuntjes zijn, als we dit seizoen diverse overwinningen verder zijn.

Het is nog niet top, maar het moet de komende weken wel beter. Anders dreigen er punten te worden gemorst en dat kan Ajax nu even niet gebruiken, met of zonder Huntelaar.

De foto’s zijn van de Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto’s kijken, stem dan op jouw Ajacied van de Wedstrijd. Zijn de twee doelpunten van Huntelaar genoeg voor een stem of kies je voor een andere speler? Je kunt je stem doorgeven op onze speciale wedstrijdpagina. We horen graag van je!

Reacties