Een shirtje vangen maakt Excelsior-uit absoluut de moeite waard! © De Brouwer

Het zit erop, het is achter de rug en er kan een streep onder. Seizoen 2017/2018 was zo'n beetje vanaf het eerste moment gedoemd om te mislukken en dat hebben wij Ajacieden geweten ook. Gelukkig zit het er nu op. Ajax won met 1-2 van Excelsior en we kunnen fijn op vakantie.

Het gekke is dat het seizoen voor je gevoel eigenlijk al klaar was. We hebben de selectie vorige week min of meer uitgezwaaid en persoonlijke prijzen werden overhandigd. Als je dan de laatste wedstrijd ook nog eens in het kleinste stadion speelt, zou je het bijna vergeten.

De meeste Ajacieden waren zondag druk met genieten van het zonnetje, maar desondanks was er een vol uitvak op Woudestein. Ook het uitvak was druk, maar vooral met mensen die maar moesten oprotten. Van Ten Hag tot Ziyech en van Lamprou tot het bestuur.

Kortom, het is maar goed dat we even een paar weekjes zonder Ajax voor de boeg hebben. Het begint straks allemaal alweer vroeg genoeg. Hopelijk zijn dan de meeste scherven gelijmd, want dingen moeten nu even van ver komen. Vroeg of laat breken betere tijden aan. Laten we hopen dat die bijtijds komen.

Voor nu resteert het fotoverslag van Excelsior-uit, met platen van de Brouwer en Pro Shots.

Reacties