Bij welk doelpunt was dit ook alweer, kan iemand ons ff helpen? © De Brouwer

Het zijn geen tijden waarin je als Ajacied uitgaat van een simpele overwinning. Des te groter was de verrassing toen er niet zomaar een uitwedstrijd op het programma stond, maar een heerlijk avondje NAC. Maar liefst acht keer mochten de handjes in de lucht. Kortom, veel juichplaten!

Ajax stelde in het Rat Verlegh Stadion het clubrecord scherper. Vanaf nu is de 0-8 tegen NAC de grootste uitzege ooit. De troepen van Marcel Keizer waren vanaf de eerset minuut de baas in Breda en trokken zich geen minuut terug. Zie daar de verklaring voor de hoge score.

Het uitvak zag het aan, juichte wat af en genoot van de interactie met de NAC-supporters. NAC is niet zomaar een voetbalclub, maar een echte club en dat bleek zaterdag eens te meer. Ook al viel voor de thuisploeg het avondje NAC in het water. Gelukkig was er bier, dus geen zorgen!

We zagen Donny van de Beek drie keer scoren, Matthijs de Ligt twee maal en ook Huntelaar, Neres en Schöne wisten de weg naar het doel. Het kan zijn dat we wat foto's en doelpunten door elkaar halen, maar besef dat het ook voor ons moeilijk is om de administratie bij te werken!

De foto's zijn van Pro Shots en de Brouwer.

Als je klaar bent met foto's kijken, hebben we nog een vraag voor je. Wie is op basis van NAC - Ajax jouw Ajacied van de Wedstrijd? De stembussen zijn weer geopend en jij kunt jouw stem doorgeven op onze speciale wedstrijdpagina!

Reacties