Met een kaartje voor Ajax - Man Utd wordt het helemaal echt! © Pro Shots

Pas als je het kaartje hebt, is het echt! Voor de eerste groep Ajacieden is het echt. Het is vanaf donderdag 9.00 uur mogelijk om je kaartje voor de finale van de Europa League om te wisselen. Er stond direct een lange rij bij de kassa’s van de Johan Cruijff Arena.

Het is niet alleen een flink gedoe om aan een kaartje voor Ajax - Manchester United te komen, er komt ook nog heel wat kijken wat het daadwerkelijk in bezit krijgen van je kaartje.

Je moet de juiste papieren printen, zorgen dat je dezelfde legitimatie op zak hebt als waarvan je een kopie maakte en dus in eigen persoon langs bij de Arena. Het afhalen wordt verspreid over een dag of vier en de eerste Ajaxsupporters stonden voor 9.00 uur al klaar, voor een stukje karton.

De eerste gelukkigen hebben hun kaartje inmiddels in bezit. Wees er zuinig op! En zet geen foto’s ervan online, omdat dan misbruik kan worden gemaakt van streepjescodes en meer van die zaken. Dat wil je niet. Sterker nog, dat wil je echt niet!

En zet je kaartje al helemaal niet op Marktplaats, want alleen miesgassers naaien andere Ajacieden door woekerprijzen te vragen voor een finalekaartje. Begrepen? Mooi zo, tot in Stockholm!

De foto's zijn van Pro Shots.

Reacties