Vastberaden koppen niet te stoppen. © Pro Shots

Heel flauw, maar zondag speelt Ajax de kampioenswedstrijd. Potentieel feestvarken PSV kan de grote concurrent voor paal zetten. Om de eigen eer te redden hebben we een topprestatie nodig. Maar met welke spelers?

In onze app kun je je eigen basiself opstellen. Als je de app nog niet hebt, moet je deze eerst downloaden. Als je de app opent en vervolgens op 'de tribune' klikt, kun je invulling geven aan jouw formatie. Maar zorg dat je goed op de hoogte bent.

Aanvoerder Joël Veltman start vermoedelijk in de basis. De verdediger was er tegen Heracles niet bij vanwege een schorsing, maar zal tegen PSV vermoedelijk in het centrum van de verdediging starten. Erik ten Hag kiest voor ervaring. De juiste keuze?

Kasper Dolberg maakte vorige week zijn rentree en komt steeds dichter bij zijn oude vorm. Is het al tijd voor een basisplek? In grote wedstrijden neem je tenslotte ook grote risico’s.

Download onze app!

Tegen je zin in aanwezig zijn op een feestje is verschrikkelijk. Probeer het feestgespuis daarom nog minimaal een weekje uit te stellen. Een gelijkspel is daarvoor voldoende.

Plaats je opstelling ook even op social media en vergeet daarbij de hashtag niet: #tenhagself!

Reacties