Supporters hebben altijd een mening, dus laat maar horen! © De Brouwer

Het is tijd voor een afstudeeronderzoek. En niet zomaar eentje. Nee, dit onderzoek richt zich op jouw ervaringen en ideeën over het bezoeken van voetbalwedstrijden. Kortom, dat is leuk om aan deel te nemen!

Er gingen je al zo’n 2500 voetbalsupporters kriskras door Nederland voor, maar er zijn nog meer stadionbezoekers nodig voor een grotere en representatievere groep. Daar worden de uitkomsten ook alleen maar beter van.

Door het invullen van de vragenlijst draag je bij aan het vergroten van het inzicht in de mening van voetbalsupporters. Dat doe je niet voor zomaar iemand, maar voor Haiko Vink. Hij is bestuurslid van het Supporterscollectief Nederland, waar ook de Supportersvereniging Ajax deel van uitmaakt.

Kortom, de informatie die wordt verzameld komt terecht bij een goed doel. Het collectief wordt steeds groter en is al uitgegroeid tot gesprekspartner van de KNVB. Het doel van het onderzoek is naast het verkrijgen van inzicht ook het adviseren van lokale en landelijke partijen, zoals voetbalclubs en de KNVB.

De rode draad vormt de samenwerking met voetbalsupporters. Daar is jouw mening voor nodig en dat niet alleen, jouw mening telt ook. Je bent tussen de vijf en twintig minuten kwijt aan het invullen van de vragenlijst. Het is maar net hoe uitgebreid je antwoord geeft op de open vragen.

Reacties