Kijk de blik in die ogen. Pure concentratie. Die bal moet wel raak zijn geweest! © Sjoerd Tullenaar

Wil jij het publiek vermaken in de Johan Cruijff Arena? Wij zoeken twaalf leden die zondag 10 december (aftrap 16.45 uur) in de rust van Ajax - PSV willen meedoen aan de Ajax Fun Games!

Wat hebben we nodig? Lees snel verder.

Allereerst zoeken we twee doelmannen -of vrouwen. Ben je fan van Andre Onana? Laat dan zien of je net zo goed bent! Of beter, dat mag natuurlijk ook!

Dan blijven er dus nog tien plekken over voor jongens en meisje die wel eens willen scoren in de Johan Cruijff Arena. Laat jij het publiek juichen op de tribunes?

Het is de bedoeling dat je vanaf de middenlijn op de keeper afrent en probeert te scoren. Hoe tof is dat? Na afloop volgt natuurlijk nog een ererondje langs de tribunes in ons mooie stadion.

In het formulier kun je aangeven of je liever wilt scoren of dat je juist graag ballen tegenhoudt.

Om kans te maken op deze prijs moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Ajaciedjes (6 t/m 12 jaar) kunnen tot en met zondag 26 november meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd.

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Meld je snel aan via deze pagina! Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag. Bekijk hier alle voorwaarden.

Prijsvraag: Vorig jaar eindigde Ajax - PSV in een 1-1 gelijkspel. Noem de twee doelpuntenmakers.

Reacties