Wie staat er tegen Nice op linksback? © Pro Shots

Trainer Marcel Keizer gaf vrijdagmiddag aan te beschikken over een vrijwel fitte selectie. Davinson Sanchez, die in de oefenwedstrijd tegen Werder Bremen uitviel en reservekeeper Benjamin van Leer staan weer op het veld. De rentree van Daley Sinkgraven laat nog even op zich wachten.

“Davinson heeft gewoon getraind”, geeft de hoofdtrainer te kennen. Zodoende lijkt de vorige week opgelopen blessure mee te vallen. In het treffen met Werder Bremen liet de verdediger zich na een zelf uitgevoerde tackle wisselen. Over de aard van het precieze kwetsuur werd niets bekend gemaakt.

Tijdens het trainingskamp in Oostenrijk raakte ook kersverse aanwinst Benjamin van Leer geblesseerd aan zijn linker bilspier. Ook hij is op de terugweg: “Benjamin gaat de goede kant op. Hij staat weer op het veld, maar traint nog niet met de groep.”

Daley Sinkgraven, die de laatste wedstrijden van vorig seizoen moest missen, heeft een kleine terugslag gehad. “Daley heeft weer wat last van z’n knie. Wat hij vorig jaar ook had. Daar moet weer naar gekeken worden, kan weleens langer dan twee weken duren.”

Reacties