Cassierra en zijn maatje Orejuela in het vliegtuig naar Portugal. © Ajax Images

Het is maandag en we zien de plaatjes voorbij schieten van Ajacieden op de loopband op Schiphol. Bestemming Aeroporto Faro en het trainingskamp in Portugal.

‘Mind your step,’ horen we aldoor als we de Ajacieden richting hun vliegtuig zien stiefelen. Wat direct opvalt is dat David Neres alweer gedeblondeerd is. Zijn blonde manen heeft hij in Brazilië achtergelaten. Ook zijn panterbroekje, hoedje en zonnebril ontbreken.

Mateo Cassierra lijkt eveneens naar de kapper te zijn geweest. De Colombiaan had tamelijk lang een soort Bert van Ernie plukje op zijn hoofd, maar daar is nu korte metten mee gemaakt. De haartjes zijn nu kort. Wellicht een soort van nieuwe start? Door de blessure van Kasper Dolberg stijgt Cassierra in de hiërarchie.

Verder zien we de jongelingen Noa Lang, Jurgen Ekkelenkamp, Kaj Sierhuis en Mitchell Bakker in Portugal uit het vliegtuig stappen. Het viertal krijgt de kans om zich te laten zien, zo vlak onder de ogen van Erik ten Hag en Alfred Schreuder.

De sfeer lijkt goed, tenminste als we afgaan op de miljoenmiljard omhoog gestoken duimpjes van de Ajacieden op social media.

Reacties