Door wie laat jij straks je vriendenboekje invullen? © Ajax Kids Club

Vriendenboekjes zijn populair op de basisschool. Precies daarom heeft Lucky voor Ajax Kids Clubleden van 4 tot en met 5 jaar een gaaf vriendenboekje gemaakt. Hou je brievenbus dus goed in de gaten!

Lucky heeft zijn eigen pagina natuurlijks alvast ingevuld. Zo lees je dat onze trouwe mascotte in het stadion woont en dat voetbal zijn favoriete sport is. Zijn mooiste kleuren kunnen jullie vast wel raden!

Onze trouwe leden van 4 tot en met 5 jaar krijgen dit toffe voorleesboekje binnenkort als cadeautje thuisgestuurd. Gaaf toch! Lekker meenemen naar school en laten invullen door al je klasgenootjes, juffen, meesters, vriendjes, vriendinnetjes, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s!

Waarom dit cadeautje? Dat is onderdeel van het lidmaatschap van de Ajax Kids Club. En daarnaast zijn we gewoon hartstikke blij met jou als lid van de mooiste voetbalclub van Nederland!

Lucky gaat de boekjes zelf inpakken en het zijn er echt heeeeel veel! De postbode heeft dan ook een hele klus te klaren. De eerste vriendenboekjes vallen zaterdag 17 maart op de deurmatten. De laatste moet uiterlijk de dinsdag erna bezorgd zijn.

Wil je ook lid worden van de Ajax Kids Club? Bekijk hier alle voordelen per leeftijdsgroep!

Reacties