Ook in 2014 al wees Davy Klaassen Ajacieden de weg. © Pro Shots

Tsjonge, alweer het laatste thuisduel dit seizoen van Ajax in de Johan Cruijff Arena… Jij kunt als Ajax Jonge Schare-lid heel dicht op de actie zitten bij de thuiswedstrijd tegen Kowet. Gewoon, door mee te doen met deze prijsvraag!

De aftrap van Ajax - Go Ahead Eagles is op een mooie traditionele dag en tijd: zondag 7 mei om 14.30 uur. Twee leden van Ajax Jonge Schare mogen dan aan de bak als ballenjongen. Trouwens, dat mogen natuurlijk ook gewoon meisjes zijn.

Vlak voor de aftrap mogen acht andere leden van Jonge Schare het veld op. De ene helft met een vlag van Ajax, de andere helft met een vlag van Kowet. In het formulier kun je aangeven of je alleen met een Ajaxvlag het veld op wilt of dat het je niet uitmaakt. Kies je voor de laatste optie, dan heb je meer kans om te winnen.

Om kans te maken op een van de prijzen, moet je in het formulier ook nog een goed antwoord geven op onderstaande vraag. Meedoen kan tot vrijdag 28 april 10.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Nog geen lid, maar wil je voortaan wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan! Je kunt dan meedoen aan de volgende prijsvraag.

Prijsvraag: 25 oktober 2014 eindigde Ajax - Go Ahead Eagles in 3-1. Welke Deen werd voor welke Deen aan Ajaxkant gewisseld?