Sparta deed bij het laatste bezoek wat het kon, maar Ajax kreeg kans op kans. © Pro Shots

Dé club van Rotterdam komt zondag 12 februari voor het eerst sinds jaren op bezoek in de Arena. We hebben het natuurlijk over Sparta. Ook bij deze thuiswedstrijd gaan we weer leden van Ajax Jonge Schare blij maken, want we zoeken ballenjongens of -meisjes en vaandeldragers!

De aftrap van Ajax - Sparta is om 14.30 uur en dat is het moment dat twee leden van Ajax Jonge Schare scherp moeten zijn. Zij mogen aan de bak als ballenjongen, dat mogen natuurlijk ook gewoon meisjes zijn.

En vlak voor de aftrap mogen acht andere leden van Jonge Schare het veld op. De ene helft met een vlag van Ajax, de andere helft met een vlag van Sparta. In het formulier kun je aangeven of je alleen met een Ajaxvlag het veld op wilt of dat het je niet uitmaakt. Kies je voor de laatste optie, dan heb je meer kans om te winnen.

Om kans te maken op een van de prijzen moet je in het formulier ook nog een goed antwoord geven op de vraag. Meedoen kan tot maandag 6 februari 13.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Nog geen lid, maar wil je voortaan wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan! Je kunt dan meedoen aan de volgende prijsvraag.

Prijsvraag: Ajax ondernam tijdens de laatste editie van Ajax - Sparta 41 (!) doelpogingen. Maar hoe vaak scoorden de Ajacieden?