Strak hoor, vaandeldrager zijn in de Johan Cruijff Arena! © De Brouwer

Het eerste thuisduel van Ajax na de interlandperiode is met Sparta. Jij kunt zaterdag 14 oktober actief meedoen als ballenjongen of vaandeldrager! Meisjes kunnen zich uiteraard ook aanmelden.

De wedstrijd tegen Sparta begint zaterdag 14 oktober om 18.30 uur. We zoeken tien enthousiaste leden van Ajax Jonge Schare (13 t/m 17 jaar). Acht van jullie dragen voor de aftrap een vlag met het clublogo het veld op. Vier de vlag van Ajax, de andere vier de vlag van Sparta.

Verder zoeken we voor dit duel in de Johan Cruijff Arena twee ballenjongens of -meisjes. Eigenlijk zijn dat de beste plaatsen in het stadion, zo dicht op het veld. En je doet actief mee door de bal terug aan de spelers te geven.

Je maakt meer kans erbij te zijn als je op het formulier aangeeft dat het je niks uitmaakt wat jouw bijdrage wordt bij Ajax - Sparta!

Geef het juiste antwoord in het formulier en maak kans op een van deze tien plekken. Meedoen kan tot maandag 9 oktober 13.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Ben je nog geen lid, maar wil je voortaan wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Je kunt dan meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag.

Prijsvraag

Tien jaar geleden eindigde Ajax tegen Sparta op 22 april in 5-2. Wie maakte de derde treffer voor Ajax?