De ASD bracht afgelopen maandag een persverklaring naar buiten met betrekking tot de kandidatuur van Ronald Pieloor voor de zevende bestuurszetel in de bestuursraad van AFC Ajax. De voordracht op zich is historisch. De daadwerkelijke verkiezing vindt plaats op 20 maart aanstaande. Wij willen benadrukken dat, naast de kandidatuur van Pieloor, de ASD zich ook hard maakt voor de kandidatuur van Maarten Oldenhof.

Oldenhof is 100% Cruijffiaan en staat bovendien open voor de vernieuwingen die momenteel binnen Ajax worden doorgevoerd, waarbij supporters een steeds belangrijkere rol spelen.

De ASD houdt zich op de achtergrond overigens met veel meer zaken bezig. Dit uit zich onder andere in meer dan uitstekende contacten met Cruijff & co. Uit deze contacten ontstaat een steeds nauwere samenwerking.

De ASD staat 100% achter Cruijff en zijn visie en Cruijff & co kunnen zich erg goed vinden in de organisatie en het potentieel van de ASD. Daarom voeren de ASD en Cruijff & co op regelmatige basis gesprekken waarin steeds duidelijker naar voren komt welke kant wij gezamenlijk met de club op willen gaan.

Beide partijen hebben de wil uitgesproken om ook op lange termijn met elkaar samen te werken. De komende tijd zal die samenwerking en de berichtgeving erover steeds concreter worden. De ASD vond het nu echter de hoogste tijd om bovenstaande alvast met de achterban te delen.

Ajax Supporters Delegatie (Supportersvereniging Ajax, Vak 410, AFCA Supporters Club, Ouwe Garde, AFCA Maluku, AFCA.nl)

 

Reacties